Puree met broccoli en finettes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snij de broccoli in kleine roosjes, dompel deze roosjes gedurende 5 MIN. in kokend gezouten water. Giet af en spoel de broccoli onder de kraan met koud water.
  2. Schil de aardappelen, en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en voeg wat melk, een klontje boter en muskaatnoot toe.
  3. Pureer de aardappelen. bestrooi de gepeperde en gezouten finettes met wat tijm en salie. Bak de finettes in boter zeer kort op een hoog vuur (2 tot 3 minuten)
  4. boter een ovenschotel in . Verdeel de broccoliroosjes over de bodem. Bedek met de gebakken finettes. Bedek de hele bovenzijde van de schotel met aardappelpuree. Bestrooi met gemalen kaas. Strooi wat paneermeel uit over de schotel om een mooie korst te bekomen.
  5. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat 25 minuten bakken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?