Recept 05 (0 stemmen)

Puntpaprika’s met tonijn, zongedroogde tomaten en kappertjes

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Een lekker en simpel bijgerecht: puntpaprika’s met tonijn, zongedroogde tomaten en kappertjes. Heel makkelijk om te bereiden maar erg lekker! Met de ingrediënten kan ook gevarieerd worden, bijvoorbeeld maïs in plaats van kappertjes.
  2. Begin met het voorverwarmen van de oven 200 graden. Open het blikje tonijn en giet deze af.
  3. Schep daarna de tonijn in een bakje en voeg de kappertjes toe. Snijd daarna de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg deze samen met het knoflookpoeder/fijngesneden teentje knoflook, snufje zout en peper toe en koriander aan de tonijn.
  4. Meng dit goed door elkaar met een vork. Halveer de puntpaprika’s en maak de binnenkant schoon met een mes.
  5. Leg de puntpaprika’s op een bakplaat en schep met een lepel de “tonijnsalade” in de paprika’s.
  6. Verdeel als laatste nog een beetje geraspte kaas over de puntpaprika’s en ze zijn klaar om de oven in te gaan voor ongeveer 25 minuten.
  7. Als de puntpaprika’s klaar zijn serveer je deze met wat verse bieslook.
  8. Lekker als gezonde snack, voorgerecht of bijgerecht

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?