PRUTJEVAN GEDROOGDE EN GEWONE PADDENSTOELEN.Neem even de tijd je weet niet wat je proeft.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gedroogde paddenstoelen apart in lauw water gedurende 20 minuten, knijp ze vervolgens uit en vang het vocht op.
  2. Verwijder de nog harde delen van de paddenstoelen. Maak kwarten van de kastanje champignons.
  3. Verhit de olie in een wok, bak hierin eerst de knoflook en voeg dan de paddenstoelen en het vocht toe.
  4. Voeg zout, peper, sherry, cognac , sojasaus en de suiker toe.
  5. Bak alles gedurende 5 minuten totdat al het vocht is verdwenen
  6. Voeg de room toe, bak de paddenstoelen nog 2 minuten
  7. .
  8. Serveer met bieslook
  9. Lekker op een geroosterde boterham of bij wild en kip.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kok Kimberley op 24 februari 2013 om 16u59

Ik heb dit recept gegeten in een restaurant in Amsterdam. Het was bij vlees geserveerd,ik heb aan de kok het recept gevraagd , Het is heel lekker en zeer apart. Voor iedereen op mijn site gezet, eet smakelijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?