Recept 35*** (1 stem)

Provencaalse tomaten-rijstsoep

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze:
  2. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grote soeppan. Voeg de ui, wortel, selderij, oregano, knoflook en geraspte sinaasappelschil toe. Dek de pan af en laat de groenten gedurende 15 minuten zachtjes sudderen. Voeg de gesneden tomaten, tomatenpuree, suiker, peper, zout, saffraan en rode pepervlokken toe en roer de ingrediënten goed door. Laat deze ingrediënten gedurende 20 minuten onafgedekt sudderen.
  3. Gebruik de staafmixer om de soep tot een fijn mengsel te maken. Voeg de rijst toe aan de soep en laat de soep vervolgens gedurende 15 minuten sudderen. Serveer de soep heet.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door lekkerbekje24 op 28 maart 2013 om 15u51

bronvermelding http://www.honingtomaten.nl/print_recept.php?id=1569

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie