Provencaalse taart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°,Leg de deeg in de taartvorm,en bestrijk met de mosterd.Fruit de look in olijfolie en voeg er de courgetten in plakjes en de tym aan toe.
  2. Kruid met peper en zout .Voeg daarna enkele druppels tabasco toe .Snij de ham in reepjes en verdeel over het deeg,Leg hierop de courgetten en overgiet met het eier-room-oreganomengsel.Strooi er de geraspte kaas over en bak 20à30min in de oven .Serveer met een slaatje .Deze taart kan zowel warm als koud opgediend worden

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Monique_14 op 22 maart 2011 om 19u23

Hela schoonzusje van mij! Ik heb je taart deze middag gebakken als lunch, ik heb provençaalse kruiden gebruikt, daar zitten al de kruiden in van het recept, het is tenslotte toch een provençaalse taart he...het heeft gesmaakt!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?