Ingrediënten voor 8 personen
- 1 ajuin
- 4 teentjes look
- 3 paprika's
- 1 courgette
- 1 kg tomatenblokjes
- 250 gram champignons
- 2 dl Droge witte wijn
- 2 dl groentenboullion
- Olijfolie
- 1 blaadje Laurier
- 1 takje tijmblaadjes
- 10 blaadjes basilicum
- Zout, Peper, Provencaalse kruiden
- Peterselie
Bereidingswijze
- Snijd de ui, de paprika's, de courgette, de tomaten en de champignons in stukjes.
- Stoof de ui en de geplette knoflookteentjes in de olie.
- Laat de paprika's en de courgette meestoven.
- Voeg de champignons en de stukjes tomaat toe en blijf nog even stoven.
- Blus met de wijn en de bouillon en kruid met peper, zout, Provençaalse kruiden, basilicum, laurierblad en een takje tijm
- laat het geheel een half uurtje sudderen op middelhoog vuur
- Eventueel de saus een beetje binden. Daarna bestrooien met peterselie en serveren
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?