Recept 55***** (1 stem)

Provencaalse saus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Sauzen

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de ui, de paprika's, de courgette, de tomaten en de champignons in stukjes.
  2. Stoof de ui en de geplette knoflookteentjes in de olie.
  3. Laat de paprika's en de courgette meestoven.
  4. Voeg de champignons en de stukjes tomaat toe en blijf nog even stoven.
  5. Blus met de wijn en de bouillon en kruid met peper, zout, Provençaalse kruiden, basilicum, laurierblad en een takje tijm
  6. laat het geheel een half uurtje sudderen op middelhoog vuur
  7. Eventueel de saus een beetje binden. Daarna bestrooien met peterselie en serveren

Bron: koken.be

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie