Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding (15 min.) - Snij de ui grof en snipper het knoflook fijn. - Snij de paprika's in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in blokjes van 2 cm. - Snij de wortel eerst in de lengte doormidden en daarna in fijne halvemaantjes. Bereiding (10 min. + 30 min. sudderen) 1 Verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem en stoof de grofgesneden ui glazig. Voeg het knoflook en de stukjes wortel en paprika toe en laat 5 min. stoven op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. 2 Voeg de tomatenstukjes en de suiker toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Kruid met de Provençaalse kruiden, het takje tijm en het laurierblaadje. 3 Dek de kookpot af en laat 30 min. sudderen op een zacht vuur. Verwijder daarna de tijm en het laurierblaadje.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?