Ingrediënten voor 4 personen
- 6 stuks tomaat
- 1 stuks chilipeper
- 6 teentjes look
- 1 stuks courgette
- 1 stuks aubergine
- 1 stuks gele paprika
- 1 stuks grote ui
- 1 tijm
Bereidingswijze
- Maak in de blender een pulp van de tomaten, 3 teentjes look en de chilipeper. Voeg 2 potjes tomatenpuree toe en zet met een bosje tijm aan het koken. Voeg provencaalse kruiden, peper en zout toe
- Snij de overige groenten in brunoise, telkens bakken met een teentje look en tijm. Paprika en ui mogen samen. Aan de tomatenpulp toegevoegen en nog even laten koken.
- Overschot kan verwerkt worden tot spagettisaus door gehakt toe te voegen, pestokruiden (delheize) en spagettikruiden. Indien nodig een blik tomaten toevoegen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?