Recept 45**** (4 stemmen)

Provençaalse saus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zuiders

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, was de paprika's, ontdoe ze van hun pitjes en snij ze in blokjes, snij de champignons in schijfjes.
  2. Stoof de ui glazig in wat margarine, voeg de paprikablokjes toe en laat ze een paar minuutjes mee stoven, dan mag het blik tomaten erbij, verbrokkel het bouillionblokje in de saus, breng aan de kook, nu mogen de champignons er bij, kruid met peper zout en provençaalse kruiden naarr smaak, hoe sterk je de smaak wil bepaal je zelf.
  3. Laat alles een kwartiertje sudderen onder deksel, indien nodig bind je de saus met maizena expres.
  4. Deze saus is lekker met fritjes en steak, ook met rijst en gehakt balletjes of een gehakt broodje.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Love to Cook op 23 januari 2013 om 17u15

MMmmmm deze saus is aan het pruttelen in de pan in gezelschap van 4 heerlijk gekruide runderworstjes.Ik heb er nog een salade bij en presenteer de saus met macaroni, omdat mijn kleindochter daar zo verzot op is.

Gepost door Love to Cook op 23 januari 2013 om 20u59

Echt heerlijk en voor herhaling vatbaar.Dank je wel voor dit lekkere recept. Love to Cook.

Gepost door Monique_14 op 24 januari 2013 om 20u50

Graag gedaan! Ik ben blij dat het in de smaak viel !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie