Recept 35*** (2 stemmen)

Provençaalse Saus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Saus

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de ui en snijd in stukjes.
  2. Spoel de paprika's, snijd ze middendoor, ontdoe ze van de zaden en zaadlijsten en snijd ze in reepjes.
  3. Pel de tomaten en snijd ze daarna in stukken.
  4. Snijd de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  5. Stoof de ui en voeg de paprika's toe en stoof samen nog 5' verder.
  6. Voeg de tomatenstukjes toe en breng samen met de kruiden en het bouillonblokje aan de kook.
  7. Voeg water toe totdat alles bijna onder staat.
  8. Laat 15' verder sudderen.
  9. Voeg de champignons toe en laat nog 5' à 10' verder pruttelen.
  10. Voeg eventueel sausbinder toe.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Love to Cook op 06 januari 2013 om 17u24

Hai Cookingfan, Dit lijkt me een heerlijke vullende en gezonde saus. Maar bij welk hoofdgerecht zou ik deze saus kunnen serveren? Groetjes Love to Cook

Gepost door Monique_14 op 06 januari 2013 om 17u53

Hoi Love, deze saus maak ik al jaren maar met tomatenblokjes uit blik, ik serveer ze met frietjes en steak, ook met rijst en gehaktballen is het lekker hoor!

Gepost door cookingfan op 19 januari 2013 om 13u36

Ik gebruik ze ook wel eens bij blinde vinken. Eerst de vinken laten bruinen aan alle zijden en daarna laten mee sudderen in de saus. Heerlijk!

Gepost door Love to Cook op 19 januari 2013 om 14u24

Hai Cookingfan, Bedankt voor je reactie. Ik ga dit recept gauw eens proberen. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie