Provençaalse paprikasalade

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Gril de paprika's op 200° in de oven tot ze zwart zien, draai ze tussentijds eens om.
  2. Leg de paprika's in een plastieke zak en sluit de zak goed af.
  3. Na een uur kan je de paprika's schillen.
  4. Het sap van de paprika in de zak moet bijgehouden worden.
  5. Snij de look en peterselie in kleine stukjes.
  6. Snij de paprika in schijfjes.
  7. Maak in een vuurvaste schotel laagjes van: paprika, peper en zout, look, peterselie, enz.
  8. Schenk olijfolie over de paprika zodat ze juist ondergedompeld zijn.
  9. Voeg het sap van de paprika toe.
  10. Zet de vuurvaste schotel op 180° in de oven en laat 20 minuten bakken.
  11. Laat de de schotel afkoelen en serveer de paprika koud.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?