Recept 45**** (1 stem)

Provençaals gekruide, gekookte aardappelschijfjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aardappel recepten

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappeltjes in het bouillonblokje gaar en laat de aardappeltjes afkoelen. Snij de afgekoelde aardappeltjes in plakjes van 1 cm. Fruit de gesnipperde sjalot met de gesnipperde knoflook in een anti aanbak pan in de olie. Voeg dan de olijven, zongedroogde tomaatjes en de Provençaalse kruiden toe en verwarm 2 minuutjes mee. Voeg de aardappel schijfjes toe. Verwarm ze in het smakelijke prutje mee, totdat ze door en door warm zijn. Voeg eventueel naar smaak nog peper en zout toe.
  2. Eigen recept en foto.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 23 oktober 2014 om 17u07

En zo werden gewone dagelijkse, gekookte aardappeltjes heel bijzonder en verrassend lekker.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie