Provençaals gekruide, gekookte aardappelschijfjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappeltjes in het bouillonblokje gaar en laat de aardappeltjes afkoelen. Snij de afgekoelde aardappeltjes in plakjes van 1 cm. Fruit de gesnipperde sjalot met de gesnipperde knoflook in een anti aanbak pan in de olie. Voeg dan de olijven, zongedroogde tomaatjes en de Provençaalse kruiden toe en verwarm 2 minuutjes mee. Voeg de aardappel schijfjes toe. Verwarm ze in het smakelijke prutje mee, totdat ze door en door warm zijn. Voeg eventueel naar smaak nog peper en zout toe.
  2. Eigen recept en foto.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 23 oktober 2014 om 19u07

En zo werden gewone dagelijkse, gekookte aardappeltjes heel bijzonder en verrassend lekker.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?