Recept 05 (0 stemmen)

preitorentje met paprika en ham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Amuses

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. snij de preiwitten in smalle ringetjes.
  3. Verwijder de zaadlijsten uit de halve paprika en snij in blokjes van 0,5 cm bij 0,5cm
  4. bereiding 10 minuten
  5. verhit de boter in een kookpot en stoof er de preiringen en de paprikablokjes in. Voeg 1à2 EL boursin toe en kruid met peper, zout, en nootmuskaat. Dek af en laat 5 minuten op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn. Voeg indien nodig een scheutje water toe. schep ui de pot en hou warm.
  6. Giet de kippenbouillon in de kookpot en voeg 3à4 el boursin cuisine toe. Laat doorkoken tot je een gladde, gebonden saus bekomt. Kruid met peper en zout.
  7. AFWERKING
  8. Maak in het midden van het bord en torentje van de prei met paprika. Leg in het midden van het bord een metalen ring en vul met de groentenmengeling. Druk aan met een lepel. Verwijder de ring voorzichtig. schik de hesp errond. Leper er wat saus rond en serveer met stokbrood

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie