Preitaart met feta

0 (0)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed de vorm met bakpapier en vet de rand in met 1 tl Becel Original. Roer de magere platte kaas met de rest van de Becel en 1 el water door elkaar. Voeg het volkorenmeel en de Italiaanse kruiden toe en kneed met koele hand tot een soepel deeg. Rol het deeg uit en bekleed de vorm ermee.
  2. Kook de prei in een klein laagje water in 6 tot 8 minuten gaar. Snijd intussen de tomaatjes in reepjes. Klop de eieren met peper naar smaak los.
  3. Giet de prei af en druk het overtollige water eruit. Schep de zongedroogde tomaatjes erdoor en laat het mengsel ets afkoelen. Roer het losgeklopte ei erdoor en verdeel het preimengsel over de taartbodem. Verkruimel de geitenkaas erboven en bak de taart in ca. 25 minuten lichtbruin en gaar. Snijd de taart in punten en serveer warm.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?