Ingrediënten voor 4 personen
- 2 ui
- 4 stengels preiwit
- 2 aardappelen
- 2 liter visbouillon
- 400 g zalm
- peper
- zout
- thijm,laurier peterselie
- olie
Bereidingswijze
- snij 1 grote ui en 4 stengels preiwit in ringen.
- schil 2 aardappelen en snij ze in kleine blokjes
- stoof alles in een beetje olie
- blus met 2l visbouillon
- kruid met tijm en laurier
- breng aan de kook,draai het vuur zachter en laat 20 min.zachtjes sudderen
- breng op smaak met peper en eventueel nog wat vissaus
- bak op een hoog vuur 400g zalm in stukjes goudbruin in wat olie,samen met 1 gesnipperd uitje.
- kruid met peper en zout
- schep de soep in borden of kommetjes en garneer met de zalm en gesnipperde peterselie
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?