Ingrediënten voor 4 personen
- 2 uien
- 5 preien
- 2 aardappelen
- 3 blokjes ontvette kippebouillon
- 50 cl melk
- 1 slpl soloboter
- 100 gr garnalen
- peper,zout curcuma en curry
- 1 sinaasappel schil
Bereidingswijze
- Kuis de groenten en stoof deze aan.
- Voeg vervolgens de melk bij en leng aan met water tot de groenten onderstaan.
- Voeg 3 verkruimelde bouillon blokjes bij.
- Breng aan de kook en laat zachtjes verder sudderen .
- Ondertussen rasp je de schil van een sinaasappel.
- Haal de soep van het vuur en voeg er de geraspte schil bij en mix de soep.Deze nu bij kruiden met peper,curkuma en curry naar eigen smaak.
- Serveer met de gepelde garnaaltjes ,Smakelijk !
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?