Altijd weten wat je gaat eten?
Preigratin met gehakt
Bereidingswijze
- - maak de prei schoon en snijd hem in ringen
- - pel en snipper de ui
- - verhit 1 el olie in een grote pan en rul het gehakt in porties
- - bak de ui kort mee
- - voeg de tomatenpuree toe en laat lichtjes bruineren
- - breng op smaak met peper en zout en haal uit de pan
- - verhit 1 el olie in het braadvet, smoor de prei in porties gedurende 5 min, breng op smaak met peper en zout
- - meng het gehaktmengsel met de prei
- - verdeel wat olie in een ovenschaal en vul deze met het gehakt-preimengsel
- - kluts de eieren met de melk en de mosterd, breng op smaak met peper en zout en giet het daarna over het gehakt-preimengsel
- - gratineer ca 30 min in een voorverwarmde oven van 175°C
- Lekker met natuuraardappels of puree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?