Recept 55***** (2 stemmen)

Preibetovering

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de prei overlangs, spoel het zand eruit en snij hem in grote stukken.
  2. Alleen het onderste stukje, zo'n 3 à 4 cm, hou je over voor de versiering straks.
  3. De selder en de ui mogen ook grofweg gehakt worden.
  4. De grote stukken groenten mag je alvast stoven in wat Solo met 1 tot 1,5 liter water.
  5. Doe er de bouillonblokjes bij en laat het soepje 25 minuten koken. Nog even mixen en proeven, met eventueel wat peper en zout bij de hand.
  6. Snijd het onderste stukje prei in halve ringen en stoof deze kort in wat Solo.
  7. Klop de dooier en de light room los en voeg die bij de soep samen met het preigarnituur.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?