Prei met witte wijn en parmezan

Ingrediënten voor 3 personen

  • 1 bussel prei
  • 1 teentje look
  • 1/2 glas zoete witte wijn
  • 1/2 glas kippebouillon
  • 1 koffielepel tijm
  • 1 koffielepel rozemarijn
  • 4 sneetjes parmahesp
  • 1 soeplepel solo
  • 50 gr parmezan

Bereidingswijze

  1. Snij de prei fijn en stoof kort aan in een beetje solo boter. Voeg de fijngesneden look, het 1/2 glas witte wijn, het 1/2 glas kippebouillon, tijm en rozemarijn toe. Dek de prei af met de sneetjes parmahesp en laat 1/2 u sudderen met deksel.
  2. Knip daarna de parmahesp in stukken, strooi de parmezan erbovenop, voeg een klein klontje boter toe en laat nog 2 minuutjes verder sudderen. Dien op met tagliatelli en gebakken vis! Smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?