Recept 55***** (1 stem)

Pousse rapière – Witte mousserende wijn met sinaasappel-likeur

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

DORSTLESSENDE DRANKJES

tijd
5 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Aperitief voor 6 personen
  2. Schenk op de bodem van 6 champagne flutes 1 eetlepel sinaasappellikeur. Vul het glas verder op met zeer goed gekoelde mousserende witte wijn. Plaats een halve plak sinaasappel op de rand van het glas, of leg een kwart plak in het glas ter decoratie.
  3. Voilà en dan genieten met lieve vrienden.
  4. BRON: Lieve vrienden in Frankrijk met eigen aanpassing en eigen foto.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Monique_14 op 21 juni 2013 om 16u07

Ja hoor, ik ken pousse rapière héél goed, het smaakt inderdaad lekker in schuimwijn, als je het gebruikt om over ijscrème te gieten, dan mag het ijsje er wel in zwemmen...... Gezonheid love to cook!!!! Groetjes monique

Gepost door Love to Cook op 21 juni 2013 om 16u43

Oké Monique, ik zal het ijs erin laten zwemmen.MMMMM

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?