Recept 55***** (2 stemmen)

Portobello met tomaat,spinazie en mozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

BIJZONDERE BIJGERECHTEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Heerlijk als bij-voorgerecht of lunch.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  3. Borstel de portobellos en verwijder de stelen, snijd deze fijn. Pers de teentjes knoflook. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
  4. Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje. Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
  5. Snijd de mozzarella in plakken.
  6. Vul de portobello’s met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel. Leg hier een plakje mozzarella op. Verdeel hier een beetje Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden over.
  7. Verwarm de gevulde portobellos 15 minuten in de oven.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?