Borstel de portobellos en verwijder de stelen, snijd deze fijn. Pers de teentjes knoflook. Wok de spinazie met knoflook en steeltjes van de portabella.
Snijd de gepelde- en cherry tomaten in stukjes, verwarm dit samen met tomatensap in een pannetje. Voeg Italiaanse kruiden, peper en zout bij de tomaten.
Snijd de mozzarella in plakken.
Vul de portobello’s met een beetje tomatenmengsel, spinazie en nog een beetje tomatenmengsel. Leg hier een plakje mozzarella op. Verdeel hier een beetje Parmezaanse kaas en Italiaanse kruiden over.
Verwarm de gevulde portobellos 15 minuten in de oven.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?