portobello met groenepesto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 portobello's
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 sjalot
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 1 eetlepel peteselie (gehakte)
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • pezo naar smaak

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. hak de peterselie fijn.
  3. borstel de portobello's schoon en hak de steeltjes fijn.
  4. snipper de sjalot en stoof ze in 1 el olijfolie.
  5. voeg er de gehakte steeltjes bij.
  6. roerbak tot het vocht verdamt is, breng op smaak met pezo.
  7. haal van het vuur. snij de mozzarella in kleine blokjes en vermeng met de steeltjes, pesto en peterselie.
  8. vul de portobello's met het mengsel, bestrooi met de pijnboompitten en zet 10 minuten
  9. in de warme oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?