Altijd weten wat je gaat eten?
portobello met groenepesto
-
4 portobello's
-
1 bolletje mozzarella
-
1 sjalot
-
4 eetlepels groene pesto
-
1 eetlepel peteselie (gehakte)
-
1 eetlepel pijnboompitten
-
pezo naar smaak
Bereidingswijze
- verwarm de oven voor op 180 graden.
- hak de peterselie fijn.
- borstel de portobello's schoon en hak de steeltjes fijn.
- snipper de sjalot en stoof ze in 1 el olijfolie.
- voeg er de gehakte steeltjes bij.
- roerbak tot het vocht verdamt is, breng op smaak met pezo.
- haal van het vuur. snij de mozzarella in kleine blokjes en vermeng met de steeltjes, pesto en peterselie.
- vul de portobello's met het mengsel, bestrooi met de pijnboompitten en zet 10 minuten
- in de warme oven.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?