POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:
  2. Laat de droge boschampignons 4 uur in water weken.
  3. Kook ze daarna in hetzelfde water gaar met 1 gepelde ui , zout en peperbollen.
  4. Haal de boschampingnons en de ui uit het kookvocht.
  5. Verwijder de ui.
  6. Hak de boschampignons fijn en voeg ze daarna met het kookvocht bij de hete runderbouillon.
  7. Kruid de soep nog eventueel bij, bind ze en voeg vlak voor het serveren de room toe.
  8. Werk elk bord af met gehakte peterselie of gehakte dille en broodkaantjes.
  9. Recept: Urszula Piotrowska
  10. Bron: Goedele

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door wim777_kms op 04 februari 2009 om 18u15

Een lekker recept, maar runderbouillon in de categorie vegetarisch???

Hoeveel sterren geef jij dit recept?