Altijd weten wat je gaat eten?
POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP
Bereidingswijze
- Bereiding:
- Laat de droge boschampignons 4 uur in water weken.
- Kook ze daarna in hetzelfde water gaar met 1 gepelde ui , zout en peperbollen.
- Haal de boschampingnons en de ui uit het kookvocht.
- Verwijder de ui.
- Hak de boschampignons fijn en voeg ze daarna met het kookvocht bij de hete runderbouillon.
- Kruid de soep nog eventueel bij, bind ze en voeg vlak voor het serveren de room toe.
- Werk elk bord af met gehakte peterselie of gehakte dille en broodkaantjes.
- Recept: Urszula Piotrowska
- Bron: Goedele
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door wim777_kms op 04 februari 2009 om 19u15
Een lekker recept, maar runderbouillon in de categorie vegetarisch???
Hoeveel sterren geef jij dit recept?