Pompoentaart met feta

Deze lekkere pompoentaart met feta past goed bij de herfst en de winter. De voorbereiding kost slechts 25 minuten en vervolgens doet de oven het meeste werk! Serveer de hartige pompoentaart met een lekkere salade en je zet een volwaardige vegetarische maaltijd op tafel.

0 (0)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Kook de tarwe gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de pompoen in 15-20 minuten gaar. Giet de pompoen af en meng met de zongedroogde tomaten door de gekookte tarwe.
  3. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui met de peterseliewortel ± 3 minuten al omscheppend goudgeel. Voeg de spinazie toe en bak 1 minuut mee. Schep het door het pompoenmengsel. Breng het pompoenmengsel op smaak met de tomatenpuree en de Knorr Vloeibare Bouillon Morocco.
  4. Bekleed de vorm met het bladerdeeg. Vul de vorm met het pompoenmengsel. Strooi de verkruimelde feta erover. Bak de pompoentaart met feta in 35-40 minuten bruin en gaar.
  5. Lekker met een salade van fijngeschaafde rode kool met appel en peterselie op smaak gebracht met citroensap en versgemalen peper en zout naar smaak.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?