use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pompoensoufflé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pompoensoufflé

Pompoensoufflé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • Solo voor de vormpjes
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 dl melk
  • zout
  • peper
  • muskaatnoot
  • 3 eieren
  • 2 uien
  • 300 g pompoen vlees
  • 80 g geraspte Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij.
  2. Dek af en laat op een zacht vuur garen.
  3. Mix glad en voeg de melk en de bloem toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  5. Laat indikken tot een gladde saus.
  6. Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op.
  7. Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas.
  8. Spatel er de eiwitten voorzichtig onder.
  9. Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over.
  10. Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.