Pompoensoufflé

9 (9)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij.
  2. Dek af en laat op een zacht vuur garen.
  3. Mix glad en voeg de melk en de bloem toe.
  4. Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  5. Laat indikken tot een gladde saus.
  6. Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op.
  7. Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas.
  8. Spatel er de eiwitten voorzichtig onder.
  9. Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over.
  10. Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 03 november 2010 om 08u08

Dat kan. De soufflé zal er alleen een beetje slapper door zijn. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?