Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1) Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes.
  2. 2) Laat de boter smelten en laat de ui, de look en de prei even aanstoven.
  3. 3) Voeg er de pompoen en de aardappel aan toe.
  4. 4) Voeg er dan ook het water, de groentebouillon en de laurierbladen aan toe.
  5. 5) Laat 20 minuten pruttelen met deksel.
  6. 6) Haal de laurierbladen eruit en mix lang totdat je geen stukjes meer ziet.
  7. 7) Voeg de room en tomatenpuree toe en laat nog even sudderen.
  8. 8) Breng op smaak met zout en peper!
  9. 9) Werk af met de spekblokjes of garnaaltjes

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?