Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - maak alle groeten schoon en snijd ze in stukjes
  2. - fruit de fijngesneden ui in de boter
  3. - voeg de rest van de groenten toe en laat eventjes stoven
  4. - voeg er het water en de bouillonblokjes aan toe
  5. - laat een 20-tal minuutjes koken
  6. - mixen en garneren met peterselie

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Lyd op 30 september 2010 om 00u31

Voor een light versie laat je de boter weg. Zelf neem ik een stuk knolselder i.p.v. takje selder, doe er eventueel een beetje wit van een prei bij. Lekker is ook de soep te bestrooien met wat gemalen kaas... dit kan ook met light kaas.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?