Altijd weten wat je gaat eten?
Pompoensoep met tongsliertjes, garnalen en kruidenroom
Bereidingswijze
- Snij een deksel van de pompoen en hol hem uit met een ijsschep. Snij prei, selder, knoflook
- en uien klein en stoof aan in boter.
- Voeg de stukjes pompoenvlees en laurier toe, giet visfumet en water bij.
- Laat de soep 40' zacht koken, mix en zeef.
- Bekleed de wand van 8 beboterde cilindervormpjes ( diam.8 cm) met tongfilets. Vul met
- garnalen. Plaats de vormpjes in een braadslede, giet de visfumet in de slede en dek af met
- aluminiumfolie.
- Pel de tomaten. Snij het vruchtvlees in blokjes en doe bij de soep.
- Klop de room half op en meng er de groene kruiden door.
- Dresseer de tongfilets opgerold met de garnalen in diepe borden, schenk de soep er
- voorzichtig rond.
- Versier met dille of platte peterselie.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?