Recept 55***** (6 stemmen)

Pompoensoep met kippenbouillon

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

SOEPEN

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote stukken.
  2. Fruit de ui en de pompoen ongeveer 5 minuten in een pot met Solo. Voeg de gember toe en kruid met de molen.
  3. Voeg 900 ml water en de 2 Knorr Bouillonketeltjes Kip toe, dek af en laat 25 minuten op een middelmatig vuur koken.
  4. Haal de pot van het vuur en mix de bereiding fijn. Rasp de nootmuskaat en kruid af.
Tip

Dien onmiddellijk op met fijn gesneden en gegrild stokbrood.

Bereid de soep in een grotere hoeveelheid en vries ze in een hermetisch gesloten doos in. Voor meer smaak kunt u een druppel room toevoegen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?