Pompoensoep met kippenbouillon

6 (6)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote stukken.
  2. Fruit de ui en de pompoen ongeveer 5 minuten in een pot met Solo. Voeg de gember toe en kruid met de molen.
  3. Voeg 900 ml water en de 2 Knorr Bouillonketeltjes Kip toe, dek af en laat 25 minuten op een middelmatig vuur koken.
  4. Haal de pot van het vuur en mix de bereiding fijn. Rasp de nootmuskaat en kruid af.

Tip

Dien onmiddellijk op met fijn gesneden en gegrild stokbrood.

Bereid de soep in een grotere hoeveelheid en vries ze in een hermetisch gesloten doos in. Voor meer smaak kunt u een druppel room toevoegen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?