Altijd weten wat je gaat eten?
POMPOENSOEP MET KABELJAUW
Bereidingswijze
- 1/SNIJ DE UI,DE AARDAPPEL,DE PREI,DE WORTELEN EN 2/3 VAN DE POMPOEN IN STUKKEN EN STOOF ZE IN DE BOTER.
- 2/BEVOCHTIG MET HET SINAASAPPELSAP EN DE BOUILLON,BRENG OP SMAAK MET PEPER(EN ZOUT).LAAT 45 MINUTEN TREKKEN.
- 3/MIX HET GEHEEL GLAD.
- 4/SNIJD DE KABELJAUW IN BLOKJES VAN 3 CM EN POCHEER DE VIS IN DE SOEP.
- 5SNIJD DE REST VAN DE POMPOEN IN FIJNE JULIENNE EN FRITUUR DE POMPOENSLIERTJES.
- 6/SERVEER DE SOEP MET EEN EETLEPEL ALPRO SOJA CUISINE EN DE POMPOENFRIETJES.
- 7/STROOI ER DE ITALIAANSE KRUIDEN OP.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?