Altijd weten wat je gaat eten?
Pompoensoep met haarballen
-
1 kg pompoen
-
2 uien
-
1,5 liter kippenbouillon
-
kerriepoeder
-
250 gr gehakt
-
15 spaghettistokjes
-
2 el paneermeel
-
boter
Bereidingswijze
- - schil en ontpit de pompoen en snij in stukken
- - pel de ui en hak grof
- - stoof de ui glazig in boter, voeg er de pompoen aan toe en overgiet met de bouillon, kruid met peper en zout, breng aan de kook
- - meng het paneermeel door het gehakt en vorm er kleine soepballetjes van
- - breek de spaghettistokjes en prik ze in de soepballetjes tot je een stekelhoofdje bekomt
- - mix de soep, breng op smaak met kerriepoeder en breng terug aan de kook
- - schep er de stekelhoofjes in en laat doorkoken tot de haartjes zacht worden
- - verdeel de haarballen over voorverwarmde borden en overgiet met de soep
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?