Altijd weten wat je gaat eten?
Pompoenquiche met gerookte zalm en fetakaas
Bereidingswijze
- 1) Verwarm de oven op 200°
- 2) Pel de ui en het teenlookje en snij ze zeer fijn.
- 3) Snij de pompoen, haal de zaden eruit en snij het pompoenvlees in blokjes.
- 4) Stoof de ui en knoflook samen met de pompoenblokjes zacht in de olijfolie.
- 5) Klop de room los met de eieren en kruid met peper.
- 6) snij de zalm in fijne snippers.
- 7) Vul het bladerdeeg met de pompoenblokjes (je kan er ook puree van maken) en
- verdeel er de zalmsnippers over en giet dan erna het eimengsel over.
- 8) Verdeel er de fetakaasblokjes, rozemarijn en tijm over (de hoeveelheid is naar eigen
- smaak)
- 9) Zet het in de voorverwarmde oven en laat het bakken ongeveer 30 à 35 minuutjes.
- Tip: lekker met een frisse salade
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?