Altijd weten wat je gaat eten?
pompoencrumble met reblochon
-
150 gr bloem
-
100 gr boter
-
80 gr geraspte peccorino
-
750 gr schoongemaakt pompoenvlees
-
2 fijngesneden uien
-
5 verse salieblaadjes of 1 koffielepel gedroogde
-
100 gr gerookt spek
-
100 gr reblochon zonder korst
-
2 eetl room
Bereidingswijze
- vermeng met de toppen van je vingers de bloem en de boter tot een brokkelig mengsel
- voeg de peccorino toe en vermeng tot een klonterig geheel
- bewaar in koelkast
- snij de pompoen in dobbelsteentjes en schik ze samen met de ui in een ovenschaal
- giet ongeveer 15 cl water over en de salie
- bak 30 min in oven van 180 graden
- snij de spek in grove stukken en de reblochon in kleine stukjes
- plet de pompoen nu tot een puree en voeg de spek, room en reblochon toe
- meng goed door elkaar
- verdeel in kleine ovenschaaltjes en bestrooi met de pecorinocrumble en laat dan nog eens 15 min in oven van 180 ggraden bakken
- heeeeeeeeeeeerlijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?