Ingrediënten voor 4 personen
- 1 ei
- 1 aardappelpurree basisrecept
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Klop 1 losgeklopt ei door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website).
- Schep de puree in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje. Spuit rozetten aardappelpuree op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Tip
Tips: Bereid de pommes duchesse eventueel van tevoren, zet ze in de koelkast en warm ze daarna circa 10 minuten op in een voorverwarmde oven van 200°C. Variatie: Bestrooi voor het bakken met geschaafde amandelen. Pureer 1 kleine gekookte biet en klop door de aardappelpuree. Voeg 1 theelepel kurkuma of 1 eetlepel pesto toe aan de puree.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?