Pommes Duchesse

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 ei
  • 1 aardappelpurree basisrecept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop 1 losgeklopt ei door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website).
  2. Schep de puree in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje. Spuit rozetten aardappelpuree op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Tip

Tips: Bereid de pommes duchesse eventueel van tevoren, zet ze in de koelkast en warm ze daarna circa 10 minuten op in een voorverwarmde oven van 200°C. Variatie: Bestrooi voor het bakken met geschaafde amandelen. Pureer 1 kleine gekookte biet en klop door de aardappelpuree. Voeg 1 theelepel kurkuma of 1 eetlepel pesto toe aan de puree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?