Recept 35*** (8 stemmen)

Poffertjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - meng de bloem met het zout, de suiker en de gist in een kom
  2. - verwarm de melk tot ze lauwwarm is
  3. - maak een kuiltje in het midden van de bloem en breek hierin het ei
  4. - roer er vervolgens geleidelijk de melk door tot een glad mengsel
  5. - dek de kom af met een schone doek en laat op een warme plaats 1 uur rijzen
  6. - verwarm de poffertjespan en bestrijk de kuiltjes dun met olie
  7. - vul voor 3/4 met beslag en bak op een matig vuur aan 1 kant bruin
  8. - draai de poffertjes als de bovenkant droog is en bak de andere kant goudbruin
  9. - leg de poffertjes op een voorverwarmde schotel, laat er enkele klontjes boter over smelten, bestrooi met poedersuiker en serveer

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie