Ingrediënten voor 8 personen

  • 500 gr zelfrijzend bakmeel
  • 500 ml melk
  • 3 eieren
  • 1 snufje zout
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gr rozijnen
  • bloem
  • boter
  • paneermeel
  • stroop
  • lichte basterdsuiker

Bereidingswijze

  1. Rozijnen wellen in warm water
  2. Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius
  3. Poffertvorm invetten met boter en met paneermeel bestrooien
  4. Rozijnen droogdeppen en door bloem halen
  5. Zelfrijzend bakmeel in beslagkom zeven
  6. Melk, eieren, vanillesuiker en zout toevoegen
  7. Beslag ca. 3 minuten mixen (met beslaghaken, op hoogste stand)
  8. Beslag in poffertvorm gieten
  9. Poffert in ca. 2 uur gaarmaken in pan kokend water
  10. Serveren met boter, suiker en/of stroop

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Conny de Jager_2 op 16 februari 2011 om 01u03

Bedankt, ga het beslist proberen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?