Recept 05 (0 stemmen)

Poffert

Dit is een recept van

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rozijnen wellen in warm water
  2. Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius
  3. Poffertvorm invetten met boter en met paneermeel bestrooien
  4. Rozijnen droogdeppen en door bloem halen
  5. Zelfrijzend bakmeel in beslagkom zeven
  6. Melk, eieren, vanillesuiker en zout toevoegen
  7. Beslag ca. 3 minuten mixen (met beslaghaken, op hoogste stand)
  8. Beslag in poffertvorm gieten
  9. Poffert in ca. 2 uur gaarmaken in pan kokend water
  10. Serveren met boter, suiker en/of stroop

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Conny de Jager_2 op 16 februari 2011 om 01u03

Bedankt, ga het beslist proberen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?