Altijd weten wat je gaat eten?
Poffert
-
500 gr zelfrijzend bakmeel
-
500 ml melk
-
3 eieren
-
1 snufje zout
-
1 zakje vanillesuiker
-
100 gr rozijnen
-
bloem
-
boter
-
paneermeel
-
stroop
-
lichte basterdsuiker
Bereidingswijze
- Rozijnen wellen in warm water
- Oven voorverwarmen op 180 graden Celsius
- Poffertvorm invetten met boter en met paneermeel bestrooien
- Rozijnen droogdeppen en door bloem halen
- Zelfrijzend bakmeel in beslagkom zeven
- Melk, eieren, vanillesuiker en zout toevoegen
- Beslag ca. 3 minuten mixen (met beslaghaken, op hoogste stand)
- Beslag in poffertvorm gieten
- Poffert in ca. 2 uur gaarmaken in pan kokend water
- Serveren met boter, suiker en/of stroop
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Conny de Jager_2 op 16 februari 2011 om 02u03
Bedankt, ga het beslist proberen!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?