Altijd weten wat je gaat eten?
Plattekaastaart met ananas
-
6 blaadjes gelatinne
-
1 blik klein annanas in stukjes op siroop
-
120 gram suiker
-
250 ml volle platte kaas
-
250 ml volle room
-
1 tas volle melk
-
1 pak lange vingers
Bereidingswijze
- als eerste laat de gelatinne blaadjes weken in koud water
- als tweede suiker, volle melk en volle platte kaas met mixer goed mengen
- als derde klop de volle room tot slagroom
- als vierde los de blaadjes gelatinne in een paar seconde op in het annanassap in de
- micro en meng het bij het tweede.
- als vijfde voeg met een houten lepel de slagroom toe en en voeg ook de stukjes
- annanas toe
- als zesde neem een bakvorm klein of groot waar je de zijkanten van kunt openen
- leg er koekjes in en dan met een pollepel er rustig de platte kaas over.
- als zevende laat dit geheel minstens 4 uurs opstijven in de koelkast
- LAAT HET SMAKEN
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?