Recept 45**** (7 stemmen)

plattekaastaart met aardbeien en speculoos

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. de speculoos breken met een deegrol,
  2. de boter zacht roeren en ondermengen
  3. een taartvorm nemen van 6cm hoog en diameter van 20 cm
  4. de speculoosmassa in de vorm brengen en goed aandrukken
  5. de gelatine weken in koud water .
  6. water laten koken en de gelatine in laten smelten (vh vuur) roeren en laten afkoelen.
  7. de slagroom kloppen en mengen met de suiker, vanillesuiker, plattekaas en het citroensap.
  8. de aardbeien in stukjes snijden en wanneer de kaasvulling lichtjes vas begint te worden de aardbeien ondermengen
  9. de kaasvulling boven de speculaas verdelen en laten opstijven in de koelkast.
  10. na het opstijven de rand en bovenkant versieren met aardbei stukjes of schijfjes

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door jilly3103 op 26 juli 2016 om 19u28

Zeer lekkere taart. Makkelijk om te maken. Een aanrader

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie