Ingrediënten voor 6 personen
- 250 gr plattekaas
- 2 st eieren
- 75 gr suiker
- 1/2 sap van citroen
- 1 sap van sinaasappel
- 6 gr gelatine
- 125 ml room
- SAUS
- 250 gr aardbeien
- water
- 2 el suiker
- 1 el citorensap
- VERSIERING
- 1 dl room
- 1 el poedersuiker
- aardbeien
Bereidingswijze
- Gelatine weken in koud water
- Sinaasappel en 1/2 citroen persen
- Eidooiers schuimig kloppen met de suiker
- Een beetje sap verwaremen en er de gelatine in oplossen. Even laten afkoelen
- Eidooiersmengen met de plattekaas , rest van het sap en de opgeloste gelatine
- Room opkloppen , eiwitten stijfkloppen
- Spatel beide door de massa
- In kommetjes gieten en laten opstijven
- SAUS
- Suiker , water en citroensap koken.
- Aardbeienstukjes toevoegen en mixen.
- Zeven
- Dessert afwerken met de saus , een nop room en 1/2 Aardbei
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?