Plattekaasbavarois met aardbeiensaus

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Gelatine weken in koud water
  2. Sinaasappel en 1/2 citroen persen
  3. Eidooiers schuimig kloppen met de suiker
  4. Een beetje sap verwaremen en er de gelatine in oplossen. Even laten afkoelen
  5. Eidooiersmengen met de plattekaas , rest van het sap en de opgeloste gelatine
  6. Room opkloppen , eiwitten stijfkloppen
  7. Spatel beide door de massa
  8. In kommetjes gieten en laten opstijven
  9. SAUS
  10. Suiker , water en citroensap koken.
  11. Aardbeienstukjes toevoegen en mixen.
  12. Zeven
  13. Dessert afwerken met de saus , een nop room en 1/2 Aardbei

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?