Recept 55***** (6 stemmen)

platte kaas taart op speculaas bodempje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taarten

tijd
270 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. smelt je boter.
  2. Verkruimel ondertussen je de speculaas (hakmolen) en meng deze met de gesmolten boter.
  3. Bedek de bodem van een springvorm met de crumble en druk goed aan.
  4. Klop de slagroom met de suiker en de vanillesuiker op en meng geleidelijk de platte kaas hieronder.
  5. Laat de gelatine weken in koud water, knijp deze uit ...
  6. snij indien gewenst zesten van limoen en / of citroen.
  7. pers citoen en limoen uit en verwarm hierin de gelatine.
  8. .Laat even afkoelen en meng het sap dan onder het kaas-roommengsel.
  9. meng de zesten van onder het room/kaas mengsel.
  10. Giet dit in de taartvorm en laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast.
  11. kan sneller door een uurtje in vriezer en vervolgens in kpelkast te plaatsen...
  12. Serveer naar believen met frambozencoulis en versier met verse frambozen en bosbessen.
  13. je kan fruit naar keuze nemn, ananas (in fijne syukjes), mango, aardbeien,....

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door omi123 op 25 juni 2018 om 12u42

Heerlijk!

Gepost door drekejanssens op 23 juli 2018 om 17u58

thx.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie