Recept 45**** (5 stemmen)

Pladijsfilets met hanenkammen

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Reinig de hanenkammen, hou enkele kleine exemplaren apart en snij de rest in stukjes.
  2. Pel en snipper de sjalot.
  3. Stoof de snippers glazig in wat Solo.
  4. Voeg de champignonstukjes toe, laat al roerend even meebakken.
  5. Overgiet met de vermout en laat wat inkoken.
  6. Voeg de room toe en laat inkoken tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Plooi intussen de pladijsfilets in drie, velkant naar binnen.
  8. Bak ze gaar in Solo.
  9. Bak snel de overige hanenkammen in wat Solo.
  10. Leg de pladijsfilets op warme borden, omring met de saus en werk af met gehakte peterselie en de gebakken paddestoelen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie