Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ui in fijne ringen. Snij de champignons in schijfjes. Pel de tomaten en snij in blokjes.
  2. Laat de ui in de vetstof glazig worden. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaat toe. Peper en zout. Meng met de overige ingrediënten.
  3. Leg de visfilets naast elkaar in een vuurvaste schotel. Verdeel de groenten en het vrijgekomen sap over de visfilets.
  4. Dek af en laat 20-25 min garen in een op 170° voorverwarmde oven.
  5. Dien op met puree aardappeltjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Booksprout op 12 september 2016 om 17u45

Oeps, foutje. Dit recept is voor 2 personen. Niet voor 3 personen.

Gepost door Love to Cook op 12 september 2016 om 18u15

Hoi Booksprout, dat kun je nog aanpassen in het recept. Klik op je recept en dan op rechts bovenaan : " bewerk dit recept" . Na veranderen klik op opslaan en klaar. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?