Ingrediënten voor 2 personen
- 300 gr pladijsfilet
- 1 ui
- 250 gr champignons
- 2 tomaten
- peper en zout
- 1 beetje vetstof
Bereidingswijze
- Snij de ui in fijne ringen. Snij de champignons in schijfjes. Pel de tomaten en snij in blokjes.
- Laat de ui in de vetstof glazig worden. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaat toe. Peper en zout. Meng met de overige ingrediënten.
- Leg de visfilets naast elkaar in een vuurvaste schotel. Verdeel de groenten en het vrijgekomen sap over de visfilets.
- Dek af en laat 20-25 min garen in een op 170° voorverwarmde oven.
- Dien op met puree aardappeltjes.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Booksprout op 12 september 2016 om 17u45
Oeps, foutje. Dit recept is voor 2 personen. Niet voor 3 personen.
Gepost door Love to Cook op 12 september 2016 om 18u15
Hoi Booksprout, dat kun je nog aanpassen in het recept. Klik op je recept en dan op rechts bovenaan : " bewerk dit recept" . Na veranderen klik op opslaan en klaar. Groetjes Love to Cook
Hoeveel sterren geef jij dit recept?