Plaattortilla met paddenstoelen, olijven en feta

0 (0)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 20 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de tomaten droog en snijd ze in reepjes. Hak de olijven grof. Snijd de feta in kleine stukjes. Klop de eieren los met de Bospaddenstoelensoep en voeg de andere ingrediënten toe.
  2. Knip het bakpapier op de maat van het bakblik en leg het erin. Vul het bakblik met het eiermengsel en laat de tortilla in de hete oven in ca. 45 minuten stollen en lichtbruin worden. Laten afkoelen.
  3. Snijd de lauwe of koude tortilla in kleine of grotere driehoekjes en haal ze met een platte schep uit de bakplaat. Leg de driehoekjes op kleine schoteltjes of een grote schaal en bestrooi met rucola.

Tip

Gebruik in plaats van bospaddenstoelensoep 500 ml Knorr Courgette/Parmezaan met zongedroogde tomaten of witloof/ham.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?