Recept 55***** (2 stemmen)

Plaatpizza met kaas, paprika en rozijnen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pizza maken

tijd
32 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Wel de rozijnen 10 minuten in warm water.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Pel de uien en maak de paprika’s schoon en snijd ze in ringen.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de ui- en paprikaringen 5 minuten op een matig hoog vuur. Bestrooi met wat peper en zout.
  5. Laat de rozijnen uitlekken en dep ze droog.
  6. Spreid het deeg uit op een met bakpapier bedekte bakplaat. Verdeel de tomatensaus, de ui- en paprikaringen en de rozijnen over het deeg. Strooi de kaas erover.
  7. Bak de plaatpizza in de hete oven in ca. 12 minuten gaar.
  8. Snijd de pizza in 12 stukken en verdeel ze over 4 borden.
Tip

Ook lekker; strooi reepjes ham of stukjes ananas of champignon over de pizza (tegelijk met rozijnen).

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Zee-ster op 03 oktober 2016 om 17u33

lekker en eenvoudig !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie