Kruid de tomatenpuree met pizzakruiden en breng verder op smaak met peper of tabasco.
Maak de afbakbroodjes wat vochtig (tip : gebruik hiervoor een plantenspuit) en snijd ze in de lengte door.
Smeer het stokbrood in met gekruide tomatenpuree, beleg met stukjes salami, schijfjes mozzarella, blokjes tomaat en strooi er nog wat pizzakruiden over.
Schik de pizzabroodjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 15 minuten in de oven.
Laat ze zeker niet te lang in de oven of de afbakbroodjes worden keihard.
Recepten zoeken op prijsrecepten minder dan 1 eurorecepten 1 à 2 eurorecepten 2 à 3 eurorecepten 3 à 4 eurorecepten 4 à 5 eurorecepten 5 à 6 eurorecepten 6 à 7 eurorecepten 7 à 8 eurorecepten 8 à 9 eurorecepten 9 à 10 euro
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?