Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 voorgerold pizzadeeg Herta
  • bolognaisesaus
  • schijven ananas
  • 1 zakje gemalen mozarella
  • 1 pakje hespblokjes
  • 200g gerookt spek
  • 100g chorizo
  • gedroogde tijm & oregano

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225°.
  2. Rol het pizzadeeg uit op een ovenplaat.
  3. Strijk de bolognaisesaus uit op het deeg.
  4. Bak spekjes kort aan, leg deze bij op het deeg. Leg de hespblokjes er ook op.
  5. De schijven ananas erop schikken.
  6. Chorizo over elkaar leggen, helemaal rond over ganse pizza.
  7. Zakje gemalen mozarella erover strooien.
  8. Afwerken met kruiden tijm & oregano.
  9. 15' bakken op 225° in de oven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door marco.164 op 13 oktober 2013 om 23u52

Je maakt toch zelf je deeg het is trouwens heel eenvoudig

Hoeveel sterren geef jij dit recept?