Altijd weten wat je gaat eten?
Pizza op basis van Griekse yoghurt
-
150 gram Griekse yoghurt
-
250 gram zelfrijzend bakmeel
-
1 blikje tomatenpuree
-
Italiaanse kruiden
-
toppings naar eigen keuze
Bereidingswijze
- Doe de Griekse yoghurt in een grote kom en doe er steeds een beetje zelfrijzend bakmeel bij terwijl je alles mengt en kneed tot een compacte bol deeg.
- Breng het deeg nog even op smaak met een snufje zout.
- Rol het deeg uit op een bakplaat en smeer de tomatenpuree uit.
- Om de tomatenpuree iets makkelijker te kunnen uitsmeren kan je altijd een klein beetje water of olijfolie toevoegen.
- Breng de tomatenpuree eventueel op smaak met Italiaanse kruiden, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout.
- Beleg je pizza naar keuze.
- Voor een klassieke pizza kan je kiezen voor tomatenpuree en mozzarella.
- Maar ga vooral je gang en wees creatief.
- Bak de pizza 15-20 minuten in de oven op 220 graden Celsius.
- Genieten maar! Smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?