Pizza met witloof, spek en verse kaas

24 (24)
40 min

Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Plooi de randen van de pizzabodem dubbel.
  2. Roer de verse kaas los met de zure room, kruid met peper en zout en bestrijk hiermee de pizzabodem.
  3. Verwijder de kern van het witloof en snijd het witloof in reepjes, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
  4. Bak de spekblokjes kort aan in een pan met een weinig Solo, voeg het witloof toe en laat het even meekleuren. Verdeel alles over de pizzabodem.
  5. Zet de pizza in een voorverwarmde oven van 200 °C en laat ongeveer 15 minuten bakken.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door loredebondt op 03 oktober 2016 om 11u53

welke verse kaas moet je hiervoor gebruiken?

Gepost door Solo op 06 oktober 2016 om 14u22

Hey Lore! Verse kaas vind je in het koelvak van de zuivelafdeling in je supermarkt. Vaak ook aangeduid als plattekaas of kwark. Voor dit recept kies je uiteraard voor ‘natuur’ (de ongesuikerde versie). Laat het smaken!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?