Recept 05 (0 stemmen)

Pizza met spek en witloof

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Plooi de randen van de pizzabodem dubbel.
  3. Roer de verse kaas los met de zure room, kruid met pezo en bestrijk hiermee de pizzabodem.
  4. Verwijder de buitenste blaadjes en de bittere kern van het witloof en snij het witloof in de lengte in reepjes, kruid met pezo en besprenkel met olijfolie.
  5. Bak de spekblokjes kort aan in een pan met een weinig olie, voeg het witloof toe en laat even meekleuren.
  6. Verdeel alles gelijkmatig over de pizzabodem.
  7. Zet de pizza ongeveer 15 minuten in de oven.
  8. Heerlijk met een glaasje chianti of valpolicella.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie