Pizza met panchetta, peterselie en mozzarella

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Pizza op de zondagavond! Ook lekker als snack tijdens de borrel.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Verdeel het deeg in tweeën en vorm een bal van beide stukken. Rol de deegballen uit op een met bloem bestoven aanrecht tot 2 platte pizza’s van 30 cm doorsnee. Leg ze op 2 met bakpapier beklede bakplaten en besmeer dun met pizzasaus. Bestrooi ze met de helft van de geitenkaas. Verdeel de pancetta, kastanjechampignons en ui hierover. Scheur de mozzarella erboven en bestrooi met de helft van de peterselie. Bak de pizza’s 15 tot 20 minuten in de hete oven tot de randen van het deeg goudbruin zijn.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?